S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 


HLAVNÝ KATALÓG

2020

"NOVINKA"

Platný katalóg

 


AKCIE & TIPY

SEPTEMBER

 


ŠPECIÁLNA EDÍCIA

JETBAR

ŠPECIÁLNA EDÍCIA

SEABAR

Podporuje mojeID

Úvod » ZDRAVÁ VÝŽIVA » SEABAR - čerstvý losos » Čerstvý výberový skelet na tatarák, 4 ks


        

Čerstvý výberový skelet na tatarák, 4 ks

Výberový skelet z lososa na prípravu špičkového tataráku či prvotriednych polievok s úžasnou vôňou mora dodávame vákuový, 100% čerstvý!


0x
Dostupné

 

Strážny pes
Číslo produktu: BS1008
Výrobca: Eurona by Cerny
Body: 7
Naša cena:
6,85 €

Popis výrobku

Výberový skelet z lososa atlantického nielen na prípravu tataráku! Obsah: 4 ks skeletu z lososa atlantického z More v srdci Európy, priemerná hmotnosť cca 800 g. Výnimočne a chutne uvaríte len z kvalitných a čerstvých surovín! Špičkové mäso na ten najlepší tataráček získate z výberových skeletov z nášho lososa atlantického z unikátneho chovu More v srdci Európy! Z jedného balenia je možné zoškrabaním získať až 250 gramov mäsa! Na svoje si prídu aj milovníci grilovania! Skelety z lososa sa hodí ako na pečenie v rúre, tak na grile! Ďalej je možné pripraviť z nich silný vývar ako základ na zdravú a výdatnú rybiu polievku! Po vzore indiánov a s úctou k životu lososov! Neplytvajme surovinami, ktoré možno skvele využiť v každej domácnosti!

info_losos

 height=

Zvozové miesto:

Kam Vám lososa dovezieme si vyberte tu a zvozové miesto a dátum z tabuľky uvediete v objednávkomvom formulári. Zvozové miesta tu.

Návod na použitie:

Skladujte pri teplote 0-2 °C.

Špeciálne účinky:

 height=

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

M2E4M
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: